Римски Щори и Предимството в им интериора

Римски щори от Перхоум

Римски Щори и Предимството в им интериора

Предимства на модела римски щори

Римските щори имат много предимства и все по-често ще присъстват във вътрешната украса на домове, ресторанти и хотели.

• Декоративни качества

Сред най-големите предимства за избора на римски щори  са отличните им декоративни качества. Те наистина са много близки до визията на завесите и внасят артистична нотка в помещенията, като същевременно перфектно прилягат на прозореца.

• Могат да се използват почти във всяка стая

 Римските щори са добра опция за почти всяка стая. Те са изненадващо универсални. Пасват както на официални дневни, така и на селски къщи. 

• Подхождат си със пердета

Римските щори могат да се съчетават със завеси за допълнителна неприкосновеност и изолация. Не е необходимо моделите да съвпадат точно. Вместо това изберете дизайн, който допълва плата на завесите и се забавлявайте докато съчетавате различни цветове и текстури. 

• Лесен монтаж

 Най-често римските щори се монтират върху стъклодържачите на дограмата на всяко крило поотделно, така може да отваряте свободно врати и прозорци без да се съобразявате с щората дали е спусната или вдигната, което е още един положителен глас в полза при избора на римски щори. Друг вариант за монтаж е на таван.

• Лесна поддръжка

 Едно то най-важните предимства, а може би и определящо, при избора на римските щори е лесната поддръжка – платът е прикрепен с велкро, когато решим да го изперем – просто го отлепваме. Това прави този модел щори един от най- предпочитаните варианти сред нашите предложения завеси.

  С модерния си дизайн римските щори внасят нотка на индивидуалност и уникалност във всеки дом. Благодарение на стилната изработка и в съчетание с разнообразието от цветове и материи, римските щори са модерна алтернатива на пердето и завесите, което ги прави един от най- предпочитаните решения за прозорци, и от най- добрите интериорни дизайнери.

Споделете този пост

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *