Как да изберем точните завеси за дома си?

Вертикални щори от Перхоум

Как да изберем точните завеси за дома си?

Когато избирате завеси за вашия дом, Вие отразявате собствения си стил и вкус, и можете да създадете по-топла и интимна атмосфера с триковете при избора на завеси във вашата стая.

Как да изберем завеса?

Ако искате да изберете завеса, която ще накара дома ви да изглежда топъл и да запази визуалността на преден план, първо трябва да обърнете внимание на стила на декорация на вашия дом. Стилът на декорация, който предпочитате във вашия дом, може да бъде модерен или класически, докато избирате завеси, концентрирайте се върху модели завеси с цветове, шарки и текстури, подходящи за стила на декорация.

Цветът на стаята е една от най-важните точки, които трябва да се вземат предвид при избора на завесите, в този смисъл ще се постигне визуално прекрасна хармония с избора на модел, съвместим с цвета на стената, цвета на пода и нюансите, които се открояват в стаята.

Можете да прегледате нашите предложения за стил, които ще ви помогнат да направите правилния избор.

Какъв тип завеса трябва да бъде избрана за къщи с много слънчева светлина?

Трябва да бъдат избрани дизайни, които ще блокират слънчевата светлина, за стаи с много слънце могат да се предпочитат двойни завеси, затъмнени с ролетни щори.

Какъв тип завеса трябва да бъде избрана за къщи с много малко слънце?

Подходящо е да използвате завеси от тюл за тъмни помещения, но като алтернатива могат да се използват и ленени завеси, които предават светлината повече от други тъкани.

Каква завеса да изберем за много високи прозорци? 

Най-подходящи за такъв тип прозорци са Японските завеси.

Каква завеса  трябва да изберем за малки и тесни прозорци?

Независимо дали прозорецът е тесен или малък можете да използвате удобен модел, например Римските щори   са подходящи за такива  прозорци. Или можете да използвате ролкови щори,съчетани с лека завеса от тюл.

Независимо от интериорния стил, те трябва да хармонират с цялата стая, да създадат добро и спокойно настроение и да се вписват в цялостния интериор.

Избирайте внимателно, като вземете под внимание всички детайли и се наслаждавайте на новите си завеси.

Споделете този пост

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *